vineri, 2 septembrie 2011

Chestionare categoria E

Creaţi-vă un cont pe www.chestionarecategoriab.ro si incepeti examinarea printr-un sistem oferit gratuit, identic cu cel de la politie. Puteti efectua chestionare auto pentu categoriile BE, B1E, CE, C1E, DE, D1E. Dupa efectuarea fiecarui chestionar auto, se vor calcula statistici complexe, procent de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, afisarea categoriilor de intrebari din legislatie la care aveti probleme si care ar mai trebui studiate.

Categoria BE
Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg, iar masa totala maxima autorizata a intregului ansamblu depaseste 3.500 kg.

Subcategoria B1E
Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg, iar masa totala maxima autorizata a intregului ansamblu depaseste 3.500 kg.

Categoria CE
Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg.

Subcategoria C1E
Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din subcategoria C1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg, cu conditia ca masa totala maxima autorizata a ansamblului sa nu depaseasca 12.000 kg, iar masa totala maxima autorizata a remorcii sa nu depaseasca masa proprie a autovehiculului tragator.

Categoria DE
Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria D si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg. Remorca nu trebuie sa fie destinata transportului de persoane.

Subcategoria D1E
Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din subcategoria D1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg, cu conditia ca masa totala maxima autorizata a ansamblului sa nu depaseasca 12.000 kg, iar masa totala maxima autorizata a remorcii sa nu depaseasca masa proprie a autovehiculului tragator. Remorca nu trebuie sa fie destinata transportului de persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu