vineri, 2 septembrie 2011

Chestionare categoria D

Creaţi-vă un cont pe www.chestionarecategoriab.ro si incepeti examinarea printr-un sistem oferit gratuit, identic cu cel de la politie. Puteti efectua chestionare auto pentu categoriile D, D1, Tb, Tv. Dupa efectuarea fiecarui chestionar auto, se vor calcula statistici complexe, procent de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, afisarea categoriilor de intrebari din legislatie la care aveti probleme si care ar mai trebui studiate.


Categoria D
Autovehiculul destinat transportului de persoane avand mai mult de 8 locuri pe scaune, in afara locului conducatorului. Autovehiculului din aceasta categorie i se poate atasa o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.


Subcategoria D1
1. Autovehiculul destinat transportului de persoane avand cel putin 9 locuri pe scaune, dar nu mai mult de 16, in afara locului conducatorului.
2. Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul tragator din subcategoria D1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.Categoria Tb
TroleibuzCategoria Tv
Tramvai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu